Regionális Konzultációs Központ - hírek

Az IOSZIA Kft. látja el a Gábor Dénes Főiskola Eger, Gyöngyös, Isaszeg, Szolnok, Vác központjainak teljeskörű üzemeltetését.
Tisztelt Hallgató!

A Tanulmányi Hivataltól kapott tájékoztatás szerint nagyon sok hallgató még nem tett eleget iratkozási kötelezettségének. Kérjük, hogy erre fokozott figyelmet fordítson!

  1. Ha a beiratkozása még nem történt meg, vegye fel a Tanulmányi Hivatallal a kapcsolatot (06-1-203-03-04/8120)
  2. Amennyiben a beiratkozási időpontok nem megfelelőek, egyeztessen új időpontot a tanulmányi felelőssel (06-1-203-03-04/8120)
  3. Ellenőrizze státuszát az ETR-ben – ha bármilyen problémát észlel, azonnal forduljon az Információs Központhoz (GDF Ügyfélszolgálat) ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ; 06-1-203-03-04/2) cím: http://gdfgyongyos.hu/etr
    Ellenőrizze hozzáférését az ILIAS rendszerhez – ha bármilyen problémát észlel, kérjük jelezze.

cím: http://gdfgyongyos.hu/ilias-etor

  1. Az idei tanévtől az elektronikus (e-mail, faliújság, lapon) információáramlás elsődleges helyre kerül a tájékoztatás menetében, ezért kérjük, hogy fokozott figyelemmel kövesse a fentiekben említett hírcsatornákat.
  2. Javaslat: amennyiben úgy tűnik, hogy a rendszeres tájékoztatása elmarad, kérjük jelezze a központban, hogy egyeztetni tudjuk a megadott e-mail címet.

Tankönyvosztásról a faliújságon és e-mailben értesülhet.

Első éves hallgatók figyelmébe!

  1. A fentiekben már említett beiratkozással kapcsolatban vegyék fel a Tanulmányi Hivatallal a kapcsolatot (06-1-203-03-04/8120). Csak a beiratkozás után lesz státuszuk aktív, ezt követően tudják az elektronikus tanulmányi rendszereket (ETR, ILIAS) igénybe venni.

Túlfutó hallgatók figyelmébe!

  1. Ahhoz, hogy hallgatói jogviszonya ne szűnjön meg, iratkoznia kell. Az ehhez szükséges dokumentumok az ETR rendszer Dokumentumok/Beiratkozás menüpontja alatt tölthetőek le.
  2. A változásjelentő lap a Személyes adatok menüpontban található.


Szak Tagozat Finanszírozás Beíratkozás dátuma Időpontja
Mérnök informatikus (Bsc) nappali költségtérítéses 2010. szeptember 2. (csütörtök) 8.00-11.00
Mérnök informatikus (Bsc) távoktatás költségtérítéses 2010. szeptember 3. (péntek) 8.00-11.00
Gazdálkodási és menedzsment (BA) távoktatás költségtérítéses 2010. szeptember 2. (csütörtök) 13.00-15.00
Általános rendszergazda (FSZ) nappali költségtérítéses 2010. szeptember 2. (csütörtök) 8.00-11.00
Általános rendszergazda (FSZ) távoktatás költségtérítéses 2010. szeptember 2. (csütörtök) 13.00-15.00
Web-programozó (FSZ) nappali költségtérítéses 2010. szeptember 2. (csütörtök) 8.00-11.00
Web-programozó (FSZ) távoktatás költségtérítéses 2010. szeptember 2. (csütörtök) 13.00-15.00

Üdvözlettel:

GDF RKK Gyöngyös

 

GDF in ENGLISH

in English

GDF Szavazások

Tanulmányaihoz miért a GDF-et választotta?
 

Online Felhasználók

Oldalainkat 16 vendég böngészi

A gyöngyösi informatika

A gyöngyösi informatika fejlődéséért sokat fáradozó GDF Gyöngyösi Konzultációs Központja főiskola képzései során azokat a szakokat ajánlja az érdeklődőknek, amelyek fontos szerepet játszanak a mindennapi gazdasági életben. A már megszokott főiskolai képzések (Gazdálkodási és menedzsment szak, Mérnök-informatikus szak, Műszaki menedzser szak) mellett felsőfokú szakképzés keretén belül Web-programozó, Általános rendszergazda, Informatikai statisztikus és gazdasági tervező szakokon is elindították a gyakorlati képzést.

Gazdálkodási és menedzsment szak

Gazdálkodási és menedzsment szak olyan tudásterületeken nyújt széles körű ismereteket (a gazdálkodási folyamatok önálló, problémamegoldás orientált szervezése, működtetése és irányítása), melyek alapvető szükségletként merülnek fel jelenleg is a hazai és az uniós piacokon. Orientálódni lehetséges a széleskörű ágazati profilban tevékenykedő, vállalatot irányító vagy működtető gazdasági szakemberek körében. A szak iránti igényt minden bizonnyal növelik a képzés során megszerzett, a környezeti változásokhoz való alkalmazkodást támogató informatikai és idegen nyelvi kompetenciák is.

Mérnök-informatikus szak

Mérnök-informatikus szak olyan tudásterületeken nyújt széleskörű ismereteket (műszaki informatikai, információs rendszerek és szolgáltatások telepítése, üzemeltetése, azok adat-és programrendszerének tervezése, fejlesztése), amelyek alapvető szükségletként merülnek fel a hazai és uniós piacokon. A Főiskola a BSc szintű szakon gyakorlati szoftverfejlesztési, alkalmazói ismeretekkel rendelkező, a munkaerőpiac igényeinek megfelelő szakembereket bocsát ki, akiket ugyanakkor kellő elméleti ismereti anyaggal lát el. Azon hallgatók, akik nem elégszenek meg az alapszakon lévő ismeretanyaggal, fejlődési kihívásaiknak eleget téve, az MSc szinten folytathatják tanulmányaikat. Célunk, hogy a hallgatók versenyképes tudással fejezzék be tanulmányaikat, gyorsan és hatékonyan tudjanak integrálódni a munka világába.

Gyorshírek

Felsőfokú szakképzés

A gyöngyösi informatika gyakorlati képzései közül említésre méltóak a felsőfokú szakképzés keretén belül indított szakok (általános rendszergazda, webprogramozó, informatikai statisztikus és gazdasági tervező), akár e-learning keretén belül). Az általános rendszergazda képzés célja olyan szakemberek képzése, akik széleskörű informatikai ismeretek birtokában – a legkorszerűbb számítástechnikai hardver- és szoftvereszközök felhasználásával – képesek a számítástechnikai rendszerek üzembe helyezésére fenntartására, üzemeltetésére. A webprogramozó képzés célja olyan szakemberek képzése, akik széleskörű informatikai ismeretek birtokában az információ gyűjtésére, rendszerezésére, elemzésére és közzétételére a világhálón. A webtartalmak naprakész megjelentetésének, konzisztenciájának, rendelkezésre állásának, védelmének biztosítása, monitorozása, hiba javítása, jelentések biztosítása és kapcsolattartás a tartalombiztosítókkal és tartalom-felhasználókkal. Az informatikai statisztikus és gazdasági tervező szakon folyó képzés esetén cél, hogy a tanulmányok befejezésekor a hallgatók olyan gyakorlati készségekkel rendelkezzenek, amelyek alapján képesek a különböző gazdálkodó szervezetek számviteli, statisztikai, tervezési feladatainak megoldására. Aktív közreműködői, középszintű vezetői lehetnek az előzőekben említett feladatok megoldásához kapcsolódó munkaterületeknek. Összefoglalv: a szakok (általános rendszergazda, webprogramozó, informatikai statisztikus és gazdasági tervező)közül bármelyiket választva használható, gyakorlati tudást kapnak a hallgatók. A földrajzi távolság sem jelenthet problémát, hiszen a kifejlesztett e-learning rendszernek köszönhetően az ország bármely pontjában el lehet kezdeni a tanulást.