Regionális Konzultációs Központ - hírek

Az IOSZIA Kft. látja el a Gábor Dénes Főiskola Eger, Gyöngyös, Isaszeg, Szolnok, Vác központjainak teljeskörű üzemeltetését.
Diplomások Klubja
November 11-én elindult a Diplomások Klubja internetes portál főiskolásoknak és egyetemistáknak szóló változata, a KlubD Junior.
A KlubD Junior a főiskolai és az egyetemi hallgatók részére kialakított portál, mely a 2007. márciusa óta működő KlubD - Diplomások Klubjával párhuzamosan működő oldal.

A KlubD Junior legfontosabb szolgáltatásai az alábbiak:


KlubD Junior Kártya:  Évente   jogosult   vagy   KlubD   Junior Kártya  kiváltására, mellyel az alábbi szolgáltatásokat veheted igénybe:
• egész évben 50% kedvezményt kapsz a KlubD Junior bulikban a belépő árából;
• egész évben ingyenesen használhatod a KlubD Társkeresőt;
• a KlubD bulikban 10-20% kedvezményt kapsz a fogyasztásból;
• vásárláskor 5-20%-os kedvezményre vagy jogosult a KlubD Kártya Elfogadóhelyeken.

Jegyzetbolt: A KlubD Junior intézményekre és karokra bontott jegyzet fel- és letöltő felülete. Jegyzetet feltölteni csak saját intézményedhez vagy karodhoz tudsz, míg letölteni bármelyik intézményhez feltöltött jegyzetet letöltheted.

Karrier: A KlubD saját, zártkörű álláskereső-állásközvetítő, fejvadász szolgáltatása. Ha állást vagy gyakornoki helyet keresel, a KlubD megbízható, diszkrét partnered lesz.

Albérletkereső: Együttműködésben a www.alberlet.hu oldallal a Főoldalon a folyamatosan frissülő, országosan a legfrissebb albérlet lehetőségeket érheted el.

Társkereső: Egyik legkedveltebb szolgáltatásunk, ahol mindenki saját keresztnevével és fényképével keres társat. A Társkereső az egyetlen szolgáltatásunk, melyet a KlubD már diplomás és a KlubD Junior még hallgató tagjai közösen használhatnak.

Bulik: A taglétszám növekedésétől függően Budapesten és a megyeszékhelyeken rendszeres egyetemi és főiskolai bulik szervezésére készülünk. Hírlevélben, személyes meghívókon és bannereken keresztül folyamatosan tájékoztatunk majd, hogy hol és mikor tartunk KlubD Junior bulikat.

Reméljük, hamarosan Téged is a KlubD Junior tagjai közt üdvözölhetünk!
 

GDF in ENGLISH

in English

GDF Szavazások

Tanulmányaihoz miért a GDF-et választotta?
 

Online Felhasználók

Oldalainkat 28 vendég böngészi

A gyöngyösi informatika

A gyöngyösi informatika fejlődéséért sokat fáradozó GDF Gyöngyösi Konzultációs Központja főiskola képzései során azokat a szakokat ajánlja az érdeklődőknek, amelyek fontos szerepet játszanak a mindennapi gazdasági életben. A már megszokott főiskolai képzések (Gazdálkodási és menedzsment szak, Mérnök-informatikus szak, Műszaki menedzser szak) mellett felsőfokú szakképzés keretén belül Web-programozó, Általános rendszergazda, Informatikai statisztikus és gazdasági tervező szakokon is elindították a gyakorlati képzést.

Gazdálkodási és menedzsment szak

Gazdálkodási és menedzsment szak olyan tudásterületeken nyújt széles körű ismereteket (a gazdálkodási folyamatok önálló, problémamegoldás orientált szervezése, működtetése és irányítása), melyek alapvető szükségletként merülnek fel jelenleg is a hazai és az uniós piacokon. Orientálódni lehetséges a széleskörű ágazati profilban tevékenykedő, vállalatot irányító vagy működtető gazdasági szakemberek körében. A szak iránti igényt minden bizonnyal növelik a képzés során megszerzett, a környezeti változásokhoz való alkalmazkodást támogató informatikai és idegen nyelvi kompetenciák is.

Mérnök-informatikus szak

Mérnök-informatikus szak olyan tudásterületeken nyújt széleskörű ismereteket (műszaki informatikai, információs rendszerek és szolgáltatások telepítése, üzemeltetése, azok adat-és programrendszerének tervezése, fejlesztése), amelyek alapvető szükségletként merülnek fel a hazai és uniós piacokon. A Főiskola a BSc szintű szakon gyakorlati szoftverfejlesztési, alkalmazói ismeretekkel rendelkező, a munkaerőpiac igényeinek megfelelő szakembereket bocsát ki, akiket ugyanakkor kellő elméleti ismereti anyaggal lát el. Azon hallgatók, akik nem elégszenek meg az alapszakon lévő ismeretanyaggal, fejlődési kihívásaiknak eleget téve, az MSc szinten folytathatják tanulmányaikat. Célunk, hogy a hallgatók versenyképes tudással fejezzék be tanulmányaikat, gyorsan és hatékonyan tudjanak integrálódni a munka világába.

Gyorshírek

Felsőfokú szakképzés

A gyöngyösi informatika gyakorlati képzései közül említésre méltóak a felsőfokú szakképzés keretén belül indított szakok (általános rendszergazda, webprogramozó, informatikai statisztikus és gazdasági tervező), akár e-learning keretén belül). Az általános rendszergazda képzés célja olyan szakemberek képzése, akik széleskörű informatikai ismeretek birtokában – a legkorszerűbb számítástechnikai hardver- és szoftvereszközök felhasználásával – képesek a számítástechnikai rendszerek üzembe helyezésére fenntartására, üzemeltetésére. A webprogramozó képzés célja olyan szakemberek képzése, akik széleskörű informatikai ismeretek birtokában az információ gyűjtésére, rendszerezésére, elemzésére és közzétételére a világhálón. A webtartalmak naprakész megjelentetésének, konzisztenciájának, rendelkezésre állásának, védelmének biztosítása, monitorozása, hiba javítása, jelentések biztosítása és kapcsolattartás a tartalombiztosítókkal és tartalom-felhasználókkal. Az informatikai statisztikus és gazdasági tervező szakon folyó képzés esetén cél, hogy a tanulmányok befejezésekor a hallgatók olyan gyakorlati készségekkel rendelkezzenek, amelyek alapján képesek a különböző gazdálkodó szervezetek számviteli, statisztikai, tervezési feladatainak megoldására. Aktív közreműködői, középszintű vezetői lehetnek az előzőekben említett feladatok megoldásához kapcsolódó munkaterületeknek. Összefoglalv: a szakok (általános rendszergazda, webprogramozó, informatikai statisztikus és gazdasági tervező)közül bármelyiket választva használható, gyakorlati tudást kapnak a hallgatók. A földrajzi távolság sem jelenthet problémát, hiszen a kifejlesztett e-learning rendszernek köszönhetően az ország bármely pontjában el lehet kezdeni a tanulást.